OBS! Alt er optaget den 5/6, 9/6, 12/6, 22/6, 28/6, 29/6, 30/6, 6/7, 3/8, 13/8 og 24/8.

Selskabs menu

Hos Chefs Cottage And Garden Café har vi udarbejdet seks forslag til selskabsmenuer. Vores menuer består af henholdsvis forret, hovedret og dessert. Se også vores forslag til natmad.

Book bord på

Menuforslag

  • Menuforslag nr. 1 DKK 378

    Tunmousse anrettet på salater, koldhævet brød til
    Helstegt oksefilet
    Kyllinge ballotine
    -2 slags garniture og sauce efter sæson
    Chokolademousse med hindbærsauce

  • Menuforslag nr. 2 DKK 338

    Tarteletter m/ kylling og asparges i crémet sauce
    Oksefilet eller kalvefilet
    -2 slags garniture og sauce efter sæson
    Citronfromage med krokant

  • Menuforslag nr. 3 DKK 325

    Kold fiskeanretning, dampet fisk i sæson, rejer, frisk urtedressing, flutes
    Indbagt svinemørbrad, waldorff salat, flødekartofler, grøn salat, baconbønner
    Cheese cake eller jordbærmousse

  • Menuforslag nr. 4 DKK 369

    Blinis m/stenbiderrogn (sæson) el. lakserogn
    Culottesteg m/ urtecremekartofler, tomatsalat, gulerodstzatziki
    Trifli med jordbær/rabarber kompot og makroner

  • Menuforslag nr. 5 DKK 416

    Varmrøget laks på sprøde salater, rugbrødschips
    Helstegt oksemørbrad
    -2 slags garniture og sauce i sæson
    Chokolademousse med nøddekrokant

  • Menuforslag nr. 6 (vegetarmenu) DKK 275

    Piroger med krydret urtefyld, pesto og salat i sæson
    Urtebøf på kartoffel fritata spicy tomatsalsa, koldhævet brød
    Citronkage m/ vanille-citron cremeis

  • Natmadsforslag nr. 1 DKK 78

    Gratinerede pandekager med krydret fyld, salat/brød til

  • Natmadsforslag nr. 2 DKK 88

    Crémet svampesuppe med sprøde croutons el. koldhævet brød

Alle priser er incl 25% moms. Levering eller afhentning aftales nærmere.
Spørg for allergener.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores menuer og udvalg eller vores catering og havecafé i Ferslev, er du mere end velkommen til at kontakte Chefs Cottage And Garden Café. Vi ser frem til din henvendelse.