Selskabs menu
Hos Chefs Cottage And Garden Café har vi udarbejdet seks forslag til selskabsmenuer. Vores menuer består af henholdsvis forret, hovedret og dessert. Se også vores forslag til natmad.
Menuforslag
-
Menuforslag nr. 1 DKK 378
Tunmousse anrettet på salater, koldhævet brød til
Helstegt oksefilet
Kyllinge ballotine
-2 slags garniture og sauce efter sæson
Chokolademousse med hindbærsauce -
Menuforslag nr. 2 DKK 338
Tarteletter m/ kylling og asparges i crémet sauce
Oksefilet eller kalvefilet
-2 slags garniture og sauce efter sæson
Citronfromage med krokant -
Menuforslag nr. 3 DKK 325
Kold fiskeanretning, dampet fisk i sæson, rejer, frisk urtedressing, flutes
Indbagt svinemørbrad, waldorff salat, flødekartofler, grøn salat, baconbønner
Cheese cake eller jordbærmousse -
Menuforslag nr. 4 DKK 369
Blinis m/stenbiderrogn (sæson) el. lakserogn
Culottesteg m/ urtecremekartofler, tomatsalat, gulerodstzatziki
Trifli med jordbær/rabarber kompot og makroner -
Menuforslag nr. 5 DKK 416
Varmrøget laks på sprøde salater, rugbrødschips
Helstegt oksemørbrad
-2 slags garniture og sauce i sæson
Chokolademousse med nøddekrokant -
Menuforslag nr. 6 (vegetarmenu) DKK 275
Piroger med krydret urtefyld, pesto og salat i sæson
Urtebøf på kartoffel fritata spicy tomatsalsa, koldhævet brød
Citronkage m/ vanille-citron cremeis -
Natmadsforslag nr. 1 DKK 78
Gratinerede pandekager med krydret fyld, salat/brød til
-
Natmadsforslag nr. 2 DKK 88
Crémet svampesuppe med sprøde croutons el. koldhævet brød
Alle priser er incl 25% moms. Levering eller afhentning aftales nærmere.
Spørg for allergener.
Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål til vores menuer og udvalg eller vores catering og havecafé i Ferslev, er du mere end velkommen til at kontakte Chefs Cottage And Garden Café. Vi ser frem til din henvendelse.