OBS! Alt er optaget 10/1, 15/1, 16/1, 17/1, 18/1, 26/1, 27/1, 1/2, 23/2

Tapas buffet

Chef’s Cottage tilbyder spændende og inspirerende tapas buffet. Vores tappasbuffet varierer i sæson, så du altid får de bedste økologiske råvarer i sæson. Se menuen nedenfor.

Book bord på

Tapas buffet

  • Bruschetta m/feta, tomat, basilikum
    Vol-au vent m/rejsesalat
    Blinis m/røget fiskesalat
    Fingersandwich m/kyllinge fyld
    Frittata m/kartofler, løg og rosmarin
    Piroger m/oksekøds fyld
    Små pølser, oste fjordlandskinke, oliven, focasiabrød, knækbrødsticks, hummus, pesto
    Brownie

  • Pris pr. couvert. incl. 25% moms: DKK 325

Prisen kan variere på grund af sæsonvarer.
Spørg for allergener.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores menuer og udvalg eller vores catering og havecafé i Ferslev, er du mere end velkommen til at kontakte Chefs Cottage And Garden Café. Vi ser frem til din henvendelse. 

Julefrokost i pejsestuen
Hjemmelavede julebuffet

Den 30. november. | Den 7. december. | Den 14. december.
Der er plads til 12 personer.

Pris per person 325 kr. Du kan bestille plads ved langbordet i pejsestuen på tlf. 87 100 100 eller skriv på chef@chefscafe.dk. Der er mulighed for at købe øl og snaps og andre gode drikkevarer.

Karrysild med løg og kapers.
Fiskefilet pandestegt med remoulade og citron.
Æg og rejer med dild mayonnaise.
Lune frikadeller med surt.
Flæskesteg med rødkål.
Leverpostej med champignon og bacon.
2 slags oste med kompot (skæreost og brie).
Risalamande med kirsebærsauce.
Hertil vores hjemme bagte koldhævede brød og rugbrød samt smør og krydderfedt.