OBS! Alt er optaget den 23, 24, 25 maj og 31 maj
samt 1,14,15, 16,21, 22 juni og den 6 juli.

Om caféen

Fra maj til september har vores hyggelige havecafé i Ferslev åben, og du har derfor mulighed for at slå vejen forbi vores hyggelige have og nyde lidt godt til ganen fra vores cafémenu. I/du bedes ringe på 87 100 100 for at bestille bord. Vi glæder os til at se jer. 

Book bord på

Susanne Haakonsson

Susanne Haakonsson er indehaveren af Chef’s Cottage. Susanne har dedikeret sig til økologsike råvarer og madretter. Susanne værner om detaljen og dette kommer til udtryk gennem smagfulde oplevelser og flotte serveringer.

Økologisk café i Ferslev

Er du til hjemmelavet og økologisk mad, så er vi klar til at hjælpe dig med dine personlige ønsker til menuen. Velsmagende lokale sæsonråvarer, samt økologi er det der sættes fokus på når vi laver den mad du ønsker til dit arrangement/fest.

Om sommeren er der en unik mulighed for at nyde mad og drikke i Garden Caféen, der byder på salater, sandwich, div. drikke. Picnicplatte eller picnickurv mod forudbestilling – lige til at tage med på turen ud i det blå.Husk du har mulgihed for at bestille vores økologsike catering hele året rundt. 

Chefs Cottage: Bygget på klassisk dansk/fransk mad, den gode oplevelse:
Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores menuer og udvalg eller vores catering og havecafé i Ferslev, er du mere end velkommen til at kontakte Chefs Cottage And Garden Café. Vi ser frem til din henvendelse.